Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)

Ny opdatering er ankommet

I går ankom der en helt ny opdatering til de forskellige hoteller verden over. Find ud af hvilken slags opdatering, det handler om, i denne artikel.

Denne artikel er blevet læst 838 gange!
Skrevet af: Bunchie | 27-09-12 13:49
Vennelisten bruges til at se, hvilke venner man har online på hotellet. Den er meget vigtig på hotellet, og den blev for få dage siden opdateret.

Se om dine venner spiller
Før vidste man ikke, om ens venner spillede SnowStorm eller Fast Food. Det er nu muligt, at se om de spiller en af disse to spil. I vennelisten kommer der et lille ikon, ved den bruger, som spiller en af spillene. Hvis man spiller SnowStorm kommer der en lille snebold frem ved brugeren. Hvis man spiller Fast Food, kommer der en lille faldskærm frem.

Denne nye opdatering er ankommet til det danske hotel. Det vil give et lille overblik i, hvad ens venner egentlig laver på hotellet.Kilde: Habbos.es
Du skal være logget ind for at kunne kommentere denne artikel
wow
- PtangZooBoing - 28-03-17 22:00
Sjovt og fedt ;)
- sebastianshabbo - 17-10-12 13:32
Der står vel al den information der er brug for i artiklen, men igen er teaseren rigtigt kedelig. "find ud af hvilken opdatering det handler om i denne artikel" lyder ret meget som "find ud af hvad for nogle skilte der er blevet tilføjet" som du også engang har skrevet. Prøv at skrive en lille smule om hvad der var i opdateringen i teaseren så man bliver lidt mere interreseret
- nerdy-97 - 11-10-12 20:54
Meget kort og grim artikel. Kunne du ikke bare fjerne "Find new friends og list all friend til kun man kan se de to brugere?

Intet transparent og du skriver ringe.
- Tange2020 - 30-09-12 17:40
:I

- StarLounge - 30-09-12 15:29
:I

- StarLounge - 30-09-12 15:26
Sejt!
- StarLounge - 29-09-12 18:08
Ret kort artikel, igen.

Burde være en anelse længere, når det er sådan en "vigtig" opdatering. Det handler om at være kreativ, når man skriver. Find på noget. Skriv et eller andet som kan reflektere eller siges om denne opdatering, det er så super vigtigt at du får det gjort.

Spørg eventuelt Joke til hjælp med billeder, HTML og opstilling. Han er super god, og han vil sikkert godt hjælpe!

Længere sætninger kunne også godt bruges, og det er nok også grunden til at din artikel bliver så kort.. Lad mig demonstrere:

Med for mange punktumer:
Der var engang en kat. Den hed Pjuske. Den var tre år gammel. Den havde en god ven som hed Pjævs. De spiste tit mus sammen.

Med tilpassende punktummer og kommatering:
Der var engang en kat som hed Pjuske, den var tre år gammel. Den havde en god ven, ved navn Pjævs, som den tit spiste mus sammen med.

Allerede en stigning på fem procent. Overvej lige hvad 20 linjer vil gøre - stigning på 10 procent.

Det kaldes flydende overgange.

Tak for dit bidrag.

- Icopy - 27-09-12 20:29
Bunchie, endnu en gang: din opstilling og skrivestil er katastrofal. Et ikke-transperant, resized, billede, mange fejl med punktum (meget irriterende) og meget dårlig grammatisk sans. Lige før, at jeg vælger at omskrive den, og poste mit bud her..
- joke - 27-09-12 18:43
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi