Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Youtube baggrundsmusik:
Kort om Robin
Robin
Ejer og Udvikler
Ansøg om venskab

Garantier
IRL
Habbo
Robin
24 år
robin957
12103 timer og 45 minutter
9302 coins
Ikke zabbogift
2977 Unikke besøg
Seneste besøg: RamsmuFN harrabom TobySpejder alfr0667
Oprettet 27.12.08 18:08
Sidste login 18.05.18 22:35
Høre ikke noget ligenu
Smilies
Gule smilies med store øjne
Smilies med grønne huer
Kawaii Ananas
Frankenstein smilies
Pikachu Smilies
Mario smilies
Princesse Peach [UNIK]
Monster smilies
Skilte
Ting
Drømmekage
Drømmekage
MacBook
Stort Påskeæg
Skateboard
Papkasse
Skateboard
Papkasse
Plakat: Bob Marley
Vækkeur
Voodoo dukke
Duelerings boksen

Hvem #!%& er Robin?
Well det jo så mit navn, jeg hedder Robin, er 18 år gammel og er ejeren og udvikleren af Zabbo.Dk. Jeg er ikke ny i fansite miljøet da jeg har været her helt tilbage fra 2006 hvor jeg havde det officielle Fansite HabboRoyal.dk som 12-13 årig. Tiderne har dog skiftet meget siden da og nu står jeg her med Zabbo, det faktisk næsten sjovt at se tilbage til alle de fejltagelser man lavede i udviklingen af sitet dengang, men hey ingen er verdens mestere vi udvikler os alle i gennem hele livet :P
Jeg startede med computere allerede i 3 års alderen og jeg har programmeret siden 12 års alderen hvor jeg skrev mit første php script. Det er nu mere end 6 års erfaring og som samtidigt er blevet min store hobby det endda også har vist sig at være yderst profittabel. 

Men nok om det jeg vil ikke sidde her og kede jer med min fortid indenfor Habbo fansites men i stedet for fortælle mere omkring mig selv.
Jeg startede på HTX på OTG i odense efter 9ende klasse hvor jeg nu er igang med 3.G, så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer mig efter gamnasiet. Og nej jeg bor ikke tæt på Odense, faktisk bor jeg omkring 40km derfra så det en cirka halvanden times bustur hver vej hver dag. Selvom det måske lyder træls og sådan så går det meste af tiden alligevel med at stene net, høre musik eller sove så det ikke så slemt igen. Jeg har altid været klassens nørd, og selvom vi alle i bund og grund er nørder i min klasse er alle sådanset enige i at jeg nok er den største nørd i klassen, det fedt at beholde den titel selv efter 9ende klasse hvor jeg blev udnævnt som årets nørd! FAWK YEAH! Jep jeg er stolt af at være en nørd og stolt af at være den jeg er, så bare hold det for dig selv hvis du har et problem med det :P

Jeg har to søskende min lillebror Michael og min lillesøster Kaja, ja jeg er den ældste af os tre og vi kommer rigtigt godt ud af det med hinanden. I kan kende Michael som Muchael og Kaja som... ja Kaja på Zabbo. I skal ikke være bange for at sige hej til dem, de bider ikke (Kaja gør). Vi bor alle tre sammen med mine forældre så vi en samlet lille familie. Fik jeg fortalt at jeg er halvt hollænder da min mor er fra Holland? (Og nej jeg har ikke røget hash og kommer aldrig til det).

Jeg er ikke noget alkohols monster, jeg syntes det kan være sjovt at drikke osv men kun i selvskab med folk jeg kender. Bare stil mig i en bar og jeg føler mig somom jeg står nøgen på odense banegård, det bare ikke mig. Derfor ryger der også meget sjældent alkohol ned, men hey hvem siger man behøves alkohol for at have det sjovt?

Jeg har også min dejlige kæreste som altid får et smil frem på mig og virkeligt er en stor del af min hverdag. Jeg nævner ingen navne men lad os bare sige at billederne hun har tegnet til mig til venstre er et meget godt hint til hvem hun er. :3 <3
Folk jeg har mødt IRL fra Zabbo.
- Samrita <33
- Freddie
- Lil-g
- Fuffer
- Vivianna
- Pshyko-boy
- Roflmao
- LASSiE
- Mathias
- LP22
- Matina
- Mester-x
- Odense-boydk
- Phill94
- SebastianK
 Jeg kan lide
- Elektronik
- Anime
- "At pille ved ting"
- Spil
- Programmering
- Skabe ting der bliver benyttet og værdsat
- Tegne
- Snakke
- At være omringet af nørdede ting
- Ros
- Samrita :3
 Jeg ikke kan lide
- Makeup
- Popmennesker
- Lektier!
- Negative personer
- Skabe ting der ikke bliver værdsat
- Ubruglig kritik
- Brok
- Fynbus
- Overdreven reaktion over småting
- Gruppearbejde
- Sige farvel