Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Kort om sebastianshabbo
sebastianshabbo
Ansøg om venskab

Garantier
IRL
Habbo
Sebastian
23 år
sebastianshabbo
288 timer og 5 minutter
141 coins
Ikke zabbogift
31 Unikke besøg
Seneste besøg: Yallah boiiiiii Markus! namcurtt
Oprettet 14-10-12 17:50
Sidste login 20.04.18 19:02
YouTube
"Prøv at se her hvad der er sket! Seriøst! 482118 dollars, på den første måned! Jeg er helt målløs!"
 
"Min konto med mit navn, har 622001 dollar på den. Ufatteligt, ikke? Jeg er stadigvæk i chok."
 
Jeg ønsker du laver HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS de næste 30 dage! Jeg vil endda hjælpe dig med det. Jeg tager dig i hånden og guider dig. HUNDREDETUSINDEVIS indenfor den næste måned og hvis det ikke lykkedes, betaler jeg dig titusind dollars i kolde kontanter af egen lomme.
 
Jeg garanterer at du vil tjene HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, indenfor de næste 30 dage! Ellers giver jeg dig titusind dollars kontant. For blot af lande på denne hemmelige side, som kun er for inviterede, har du lige tjent titusind dollars. Garanteret!
 
De folk du så i begyndelsen af videoen, accepterede alle mit tilbud for nogle måneder siden. Jeg behøvede ikke udbetale titusind dollars til en eneste af dem. De lavede alle flere HUNDREDE TUSINDE i deres første måned, og de fortsætter med at lave penge sådan, hver eneste måned!
 
Der er gode odds for, at du ikke får titusind dollars af mig, for du vil tjene meget mere end det; HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, indenfor de næste 30 dage! Om en måned fra nu af, er du måske en af de folk på denne side, som kun er for medlemmer, som viser dine seks eller syv cifrede bankkonto. Kan du forestille dig at lave HUNDREDETUSINDEVIS på denne tid om en måned? Det er ikke kun muligt, det er næsten sikkert. Jeg gjorde det sidste år med flere folk, og tager du imod min udfordring her i dag, så vil jeg også gøre det med dig, og det kunne ikke være nemmere.
 
Du skal bare klikke med musen nogle få gange, og så læne dig tilbage og profitten begynde at rulle ind på din konto. Når du tjener penge så hurtigt, så kan du officielt begynde, at kalde dig MILLIONÆR, allerede om nogle få uger. Jo jo, at tjene penge på den måde er fantastisk, men her kommer det bedste:
 
Det vil ikke koste dig EN RØD ØRE! DET ER SANDT! IKKE EN! GRATIS! 100% FUNSTÆNDIG GRATIS! Ingen fælder, ingen betingelser tilknyttet, ingen kontrakt der skal underskrives, ingen månedlige betalinger, IKKE EN RØD REJE, når du accepterer min udfordring her og nu, og jeg vil endda gøre alt for at pengene kommer til dig! Jeg er brandalvorlig! Ingen vil spørge til dine hårdt tjente penge. Din adgang til min udfordring er 100% GRATIS LIGE NU, og vil altid være FULDSTÆNDIG, TOTALT GRATIS!
 
Se dig omkring på siden. Der er ingen "køb nu" eller "gå ind til indkøbskurven" nogen steder på siden, eftersom vi ikke vil have nogen penge fra dig. Du har mit ord på det! Alt er 100% GRATIS når du tager imod udfordringen, lige nu og her. Vi er her ikke for at sælge ting, og vi er ikke klæbrige internet marketing "guruer", som forsøger at få dit kreditkortnummer, så vi kan lave nogle hurtige penge og snyde dig. Gem din pengepung væk og hør godt efter de næste par minutter, for skal nu forklare præcist, hvordan du kan få gratis adgang til denne udfordring og lave HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS på denne tid næste måned.
 
"Hejsa! Lars lovede ikke bare at give mig titusind dollars, hvis ikke jeg tjente hundredevis af tusinde dollars indenfor de første 30 dage. Han sagde "du skal ikke være bekymret, jeg skal nok vise dig, hvordan man gør det hele." Tja... Prøv at se her hvad der er sket! Seriøst! 482118 dollars, på den første måned! Jeg har slet ingen jordkontakt! Tak, Lars, og du kan beholde de titusind dollars!"
 
Jeg hedder Lars Jensen, og ja, jeg blev også MILLIONÆR, ved at prøve præcist som beskrevet i den video du skal til at se. Lad mig vise dig noget. Lad mig logge ind på en af mine konti. Jeg har et par stykker, men lad mig vise dig denne. Jep, en balance på denne konto på 12243550!
 
Jeg viser dig ikke dette for at prale, eller for at få dig til at føles som en taber pga. din nuværende situation. Sandsynligheden er, at du ikke har MILLIONER i banken lige nu, og jeg tør vædde med, at du gerne vil have det! Du ville elske at vide hvordan det føles, at vide at du aldrig behøver at arbejde en dag mere i dit liv, at du ville have mere end NOK PENGE, til at købe dig ALT DU ØNSKER DIG, NÅR SOM HELST DU ØNSKER at købe det.
 
Jeg er sikker på du gerne, langt om længe, vil have det drømmehus du har snakket om i årevis. At du langt om længe kan tage de lange, eksotiske, dyre ferier rundt om i verden. Maldiverne, Jomfruøerne, Malaysia, Paris! Du kunne besøge dem alle!
 
Jeg er her for at fortælle dig at jeg får vendt din økonomi for dig. Jeg ønsker at du skal leve som en MILLIONÆR! jeg ønsker at du får ALTING i livet, som du kan ønske dig, og i de næste få minutter skal jeg vise dig hvordan man sætter HUNDREDETUSINDEVIS ind på din bankkonto, de næste 30 dage, og derefter, hvordan då fortsætter med sådan penge HVER MÅNED, FRA NU AF! GARANTERET!
 
 
Jeg ved jeg kan gøre dig til MILLIONÆR, for jeg har allerede gjort det for andre mennesker præcis som dig. Faktisk har jeg en 100% SUCCES RATE med alle folk jeg har arbejdet med. Du vil snart have rigeligt af det. Hver eneste en af de folk, der har taget imod min udfordring, har nu penge, der kommer ind på denne måde til deres konti reglmessigt. Det er penge, som du kan bruge eller spare op, eller give væk som du lyster. Der er masser af dem, så du kan gøre hvad du vil!
 
Jeg skal vise dig, hvordan man får pengene til at rulle ind i løbet af minutter, hvordan du fortsætter med at se det komme, RESTEN AF DIT LIV, og noget af det bedste, er efter nogle få klik med musen, så begynder det at akkumulere op på din konto automatisk. Du behøver ikke gøre noget som helst, andet end at læne dig tilbage og se på, mens HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS ruller ind på din konto, HVER ENESTE MÅNED fra nu af. PENGENE STOPPER ALDRIG! IGEN OG IGEN! UGE EFTER UGE! HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS kunne blive en del af dit liv, allerede fra om få minutter, fra nu af!
 
Se, du så en af mine bankkonti; jeg er MULTIMILLIONÆR! Mange af de mennesker jeg arbejder med er blevet MULTIMILLIONÆRE, og resten er også på vej. Med HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS rullende ind på mine bankkonti hver uge. Jeg behøver ikke flere penge, og derfor vil jeg gøre det for dig!
 
Jeg ønsker at du får SÅ MANGE PENGE, som bliver ved med at rulle ind, at du slet ikke kan nå at bruge dem, eller endda give dem væk hurtigt nok. Jeg tjener mange penge. Du kommer snart til at tjene EN MASSE PENGE! Det er det mindste jeg kan gøre.
 
Det er jo ikke fordi jeg skal arbejde hårdt for pengene jeg tjener. Jeg investerer ikke 15 eller 20 timer om dagen. Jeg har ikke gået på et smart gymnasium. Jeg er ikke noget computergeni, og jeg ved stadig næsten intet om hvordan financielle markeder fungerer. Men det har ikke stoppet mig i at lave MILLIONER AF DOLLARS på markederne, og vise folk som dig, hvordan det gøres.
 
Ja, du skal komme til at lave HUNDREDETUSINDEVIS den næste måned eller lignende, og MILLIONER AF DOLLARS, før du aner det! Det er enkelt, det er nemt og det er hurtigt, og jeg vil være der, hele vejen! Først var jeg næsten flov over pengene jeg tjente. Jeg mener, jeg havde venner og familie, som mistede deres arbejde, mistede deres hjem! De var forfulgt af kreditorer, og nogen gange undrede de sig over, hvor det næste måltid skulle komme fra.
 
Da var det jeg besluttede ikke kun at hjælpe andre med mine penge, men at hjælpe dem igang med at tjene deres EGNE PENGE! HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, MÅNED EFTER MÅNED, og komme i en position hvor de ALDRIG NOGENSINDE behøver at bekymre sig om penge igen.
 
Du er blevet inviteret til denne private kun på invitation side, og du har nu muligheden for at lave UBEGRÆNSET MED PENGE! Som du har set, jeg har allerede gjort det for andre, og i dag vil jeg gøre det for dig! Jeg ønsker at du skal tage imod udfordringen og tjene HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS næste måned, eller få titusind dollars i kontanter fra mig personligt.
 
Men, som jeg sagde tiligere, jeg har aldrig udbetalt de titusind dollars. Hver eneste person, som jeg har arbejdet med i denne udfordring, er gået videre og har lavet HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, OG DET VIL DU OGSÅ!
 
Mit system virker HVER GANG! Det har aldrig fejlet i at gøre brugeren til MILLIONÆR hver gang. Se hvor hurtigt 250 dollars kan blive til TUSINDVIS AF DOLLARS med mit system. Her er en spritny handelskonto, med en startbalance på 250 dollars. Ved afslutning på den første dag, er de vokset til 7812 dollars. Sidst på andendagen, er de nået op på 19400 dollars. Så 21000, 34900 den næste dag, og 41500 dollars ved afslutningen på den femte handelsdag!
 
250 dollar voksede til ENOGFYRRETUSINDEFEMHUNDREDE DOLLARS på KUN FEM DAGE, og mit system lavede alt arbejdet. DET HELE! Uanset hvor du kommer fra, uanset om du starter ud med meget få penge, uanset om du har et fuldtidsjob, uanset din uddannelse eller computerfærdigheder, uanset om du intet ved om finansielle markeder, handel eller at tjene penge online. Mit system fungerer, for alle HVER GANG, og det vil virke OGSÅ FOR DIG! Du kommer til at tjene HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS på denne tid næste måned, GARANTERET!
 
Hvordan deltager du? Hvordan får du fingrene i dette system? Hvordan får du HUNREDETUSINDEVIS AF DOLLARS til at flyde næste måned? Reglerne af enkle, sådan vil det blive for dig:
 
Lige nu kan jeg acceptere 20 personer. Ja, kun 20 personer på en gang. Jeg er ked af det, men jeg kan ikke tage mod flere end det. Jeg vil være sikker på, at jeg har tilstrækkelig tid til at give alle den opmærksomhed de behøver, for at få pengene til at komme på deres konti MED DET SAMME, MÅSKE ENDDA SENERE I DAG!
 
Det er det. 20 personer, og eftersom jeg kun vil arbejde med 20 personer, og FORVANDLE DEM TIL MILLIONÆRER, så vil de 20 hurtigste folk der bliver registreret på denne side LIGE NU, blive de 20 heldige mennesker, som kommer til at lave HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS på denne tid næste måned.
 
Bliv en af de første 20 til at udfylde registreringen og acceptere min udfordring, og jeg giver dig MIN LIVSÆNDRENDE MONEY-MAKING SYSTEM på blot nogle få minutter, FULDSTÆNDIG, TOTALT, ABSOLUT 100% GRATIS! Det eneste jeg vil bede dig om er:
 
Optag en lille kort video vidnesbyrd for mig, efter de første 30 dage. DET ER ALT! Hvis du laver en video til mig, ved afslutningen af denne udfordring, som viser hvor mange penge du har lavet, og jeg har din tilladelse til at poste den på denne webside i fremtiden, så er det alt! SÅ ER DU GODKENDT, og du vil se PROFITTEN komme på din konto i løbet af nogle få timer!
 
Jeg har intet at sælge, intet at skjule, så hvis du accepterer denne udfordring her og nu, og hvis du er en af de første 20 personer som udfylder denne information på denne side, og er villig til at optage en video vidnesbyrd i slutningen af en måneds periode, SÅ ER DU PÅ VEJ!
 
Pengene vil begynde at komme på din konto, og du vil starte dit nye liv: tjene HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS HVER ENESTE MÅNED!
 
"Lars fortalte mig at det ville være nemt, og han lovede mig TITUSIND dollars, hvis det ikke lykkedes... Og jeg tænkte, hvorfor ikke? Det er titusinde flere dollars end jeg har på min konto lige nu. Jeg havde intet at tabe. Han viste mig nogle få ting og jeg lavede en konto, fulgte nogle små anvisninger og trykkede nogle få gange på musen... OG SÅ SKETE DET! Og jeg tænkte, er det her en joke? Du kan tjekke for dig selv! Min konto med mit navn, har 622001 dollar på den. Ubegribeligt, ikke? Jeg kan stadig ikke fatte det."
 
De penge du laver med dette system er dine. Indenfor blot få minutter fra nu af, vil dit nye liv som MILLIONÆR blive en realitet, og i det USANDSYNLIGE TILFÆLDE at du bruger dette system, og ikke laver HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS indenfor de næste 30 dage, så betaler jeg dig titusind dollars i kontanter, af min egen lomme, blot for at have taget din tid.
 
Så selvom du ikke bliver en MILLIONÆR indenfor måneder, har du allerede tjent titusind dollars i kontanter, bare ved at se denne video i dag. Altså, hvis du udfylder din information her på siden, og vi stadig har en af de 20 stillinger ledig til dig.
 
Lige nu ville være et perfekt tidspunkt at skrive dine informationer, og fortsætte til næste side. Med kun 20 pladser tilgængelige, så vil døren snart lukke hurtigt. Fortsæt og indtast informationerne, og kom i gang med at se sådanne penge rulle ind på din konto, og ind i dit liv.
 
Det eneste du skal gøre, når du har indtastet informationer, er at aktivere systemet! Derefter vil alt blive gjort for dig! Du behøver ikke vide noget om handel. Du skal ikke bruge tid på at læse og researche. Du bliver ikke holdt søvnløs om natten, bekymret for hvad der sker, eller om systemet vil lave penge til dig. DET VIL LAVE PENGE TIL DIG! MASSER AF PENGE! 100% PÅ AUTOPILOT!
 
Så længe registreringsformen stadig vises på denne side, HAR DU EN CHANCE! Udfyld din information med det samme, og lad os få gang i dig, med HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS på denne tid næste måned!
 
Prøv at se nogle af de fortjenester jeg laver dagligt, nogle gange flere gange dagligt! Titusind, ottetusind, tolvtusind, og der er nitusind, titusind i en anden, nitusind, her er et af de sjældne tab, og så går den vindene profitable handel op igen! TITUSINDVIS I FORTJENESTE, DAG EFTER DAG! Alt sammen gjort i systemet på autopilot.
 
Jeg forstår, hvis du tænker noget i retning af: "DET LYDER FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT! HVAD ER HAGEN?" Ærligt talt, der er ABSOLUT INGEN HAGE! Jeg sælger intet, der er ingen kontrakt der skal underskrives, ingen betaling der skal lægges. Jeg vil ikke have dit kontonummer på dit kreditkort. Jeg giver dig denne mulighed, fordi jeg har været MEGET HELDIG, og bare gerne vil give tilbage. DET ER ALT!
 
Skriv din information med det samme på denne side. Hvis der stadig er plads ledig, så er den din! Du er inde! Du vil være en af de 20, der får gratis adgang til systemet, og du vil være på vej til at tage imod HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS på denne tid næste måned, HELT PÅ AUTOPILOT!
 
Lad mig gøre noget helt klart: hvis du tilhører den slags folk, der konstant køber disse "BLIV RIG I EN FART" systemer online, de der "GURU" VITSER med deres falske påstande og nytteløse systemer, så bliver du nok CHOKERET når du får fat i det her system, og opdager hvor LET OG HURTIGT det kan være at lave STORE SUMMER AF PENGE!
 
De skruppeløse mennesker, tog dine surt tjente penge! Jeg vil ikke have dine penge! Jeg er her for at sikre at du starter, med at lave FLERE PENGE end du NOGENSINDE HAR DRØMT OM! HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, hver eneste måned!
 
Jeg har gjort det for alle jeg har arbejdet med før, og lige så snart du indtaster din information på denne side, vil du være på vej, til at blive MILLIONÆR, indenfor blot måneder, med penge som begynder at komme i din retning, blot nogle få timer fra nu af! Jeg garanterer det!
 
At lave penge på denne måde er super nemt. Alle kan gøre det. 100% har gjort det, af dem jeg har arbejdet med. Du kan også, og nej, det har intet at gøre med Forex, aktier, valutapapirer, internetmarketing, ejendomshandel, auktioner eller anden form for traditionel handel, som du nogensinde har hørt om før.
 
Du har måske prøvet noget af det før og fejlet, og det overrasker mig ikke. Ingen af de sædvanlige systemer der markedsføres over hele internettet, kan bringe dig penge som dette. Dette system er anderledes! HELT ANDERLEDES! Glem alt du måtte have hørt eller lært tidligere. Dette system er FULDSTÆNDIGT ANDERLEDES, og du kommer til at tjene MANGE PENGE! Legalt, etisk og MEGET HURTIGT!
 
Jeg kan ikke gå i detaljer i denne video, og ærligt talt, med kun 20 pladser ledige, når jeg har forklaret det hele for dig, så ville alle 20 pladser være borte.
 
Lige så snart du udfylder dine informationer her på siden, og jeg foreslår du gør det med det samme, vil vi møde dig på insider-siden, for at opdatere dig om alt for at få dig i gang. Kom i gang med at lave HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS på denne tid næste måned.
 
Udfyld din information, lav en video ved slutningen af de 30 dage, hvor du fortæller hvordan du gjorde; hvordan du lavede HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, og hvis du stik mod forventninger ikke skulle lave den slags penge, giver jeg dig titusind dollars i kontanter, ud af min egen lomme.
 
20 personer er nu på vej til UFATTELIGE SUMMER AF PENGE! Kun 20 lykkelige mennesker. Bliver du en af dem? Udfyld din information på denne side med det samme, hvis der stadig er en åbning. Du er på vej! De 20 ledige pladser forsvinder hurtigt.
 
Udfyld din information på denne side med det samme. Hvis der stadig er en åbning, så er du inde! Du er på vej, til at tjene den slags penge, der giver frihed til næsten alt. Sig dit arbejde op, og aldrig bekymre sig om penge igen. DU VIL GØRE DET!
 
Hold sommerferie med familien i Italien, og nyd de bedste mad og smag på de bedste vine i verden. DU VIL GØRE DET! Gå på indkøb for en ny Mercedes, Lamborghini eller Tesla, Ferrari eller Audi, eller en af dem alle til familien! DU VIL GØRE DET!
 
Køb hjemmet med havudsigt i Spanien, den bjerghytte i Schweitz, det sommerhus i Italien! Du bliver snart i stand til at få ALT! HVAD BLIVER DU I STAND TIL AT KØBE?! ALT HVAD DU ØNSKER DIG! Udfyld din information på denne side med det samme. Husk: DET HER ER 100% GRATIS! Der er ingen omkostninger og ingen hage.
 
HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, på denne tid næste måned, eller jeg giver dig titusind dollars i kontanter. Udfyld din information med det samme. Hvis der stadig er en åbning, du vil være få minutter fra at få dette system GRATIS, nogle få timer fra at se det første til din profit komme på din konto!
 
Der er intet at købe! Du har intet at tabe! Udfyld din information med det samme og lad os få dig i gang med at lave HUNDREDETUSINDEVIS AF DOLLARS, på denne tid næste måned. Gør det med det samme, hvis du er stadig er en åbning. Du er på vej.
 
Udfyld din information på denne side med det samme.