Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)
Dette er Zabbo's FAQ (ofte stillede spørgsmål). Tjek venligst denne side igennem for du stiller spørgsmål da svaret i de fleste tilfælde vil kunne findes her.
Artikler
- Hvordan indsender jeg en artikel?
- En god artikel
- Kopiering af artikler
Coins
- Hvordan får jeg coins?
- Hvordan sender jeg/modtager coins fra andre brugere?
- Hvad er coins?
Community
- Hvordan sender jeg post beskeder?
- Hvad er Zabvelop?
- Hvordan skifter jeg mit tema?
Diverse
- Har i møbelpriser?
- Hvorfor loggede min bruger automatisk ud?
- Hvorfor kan folk kicke, mute og banne, når jeg ikke kan?
- Hvorfor er der annoncer på Zabbo?
- hvor sender jeg Ris/Ros henne?
Forummet
- Hvordan opretter jeg en forumtråd?
- Hvorfor er min forumtråd ikke til at se i oversigten?
- Signatur
- Hvad er kanten af forummet?
- Hvad er forumban?
Profil
- Hvordan får jeg garantier?
- Hvordan får jeg et kælenavn? (Undertekst)
- Hvordan ændrer jeg noget i min profil?
- Hvordan retter jeg min profil?
- Hvordan sender jeg post?
- Hvad er bedrifter?
- Hvad kan jeg bruge ting til?
- Hvordan får jeg venner?
- Hvordan får jeg profilbillede?
- Hvad er Zabbo Garanti?
- Hvad er tickets?
Redaktionen
- Hvordan ansøger jeg?
- Hvor længe går der før jeg for svar på min ansøgning?
- Hvem er ansat på Zabbo?
Tagwall
- Hvordan samler jeg ting op?
- Hvorfor har nogle farve i deres brugernavn i tagwallen?
- Hvordan kan jeg få Zabbot til at vise at jeg er afk, brb eller back?
- Hvordan bruger jeg VIP funktioner?
- Hvordan duellere man?
- Hvordan bytter man?
Torvet
- Hvordan bliver jeg zabbo-gift?
- Nogen har spurgt mig om jeg vil giftes, hvad gør jeg?
- Jeg vil skilles, hvad gør jeg!?
- Hvor køber jeg vip?
- Hvad kan man i banken?
- Hvad er Zabbay og hvordan sætter jeg mine ting på auktion?
- Hvad er malershoppen?
- Hvordan kan jeg lave en tegning til Malershoppen?

Artikler
Hvordan indsender jeg en artikel?
Du kan indsende en artikel ved at finde ”artikler” i vores menubar. Når du har fundet vores artikelsektion, kan du øverst se ”indsend artikel” et dokument vil åbne og du er nu klar til at skrive din artikel på Zabbo.dk


En god artikel
En god artikel kræver at du får dine læsere fanget. Dette kan gøres ved at finde et interessant emne, spændende overskrifter eller en meget pæn og ordentlig opstilling for at skabe blikfang.


Kopiering af artikler
At kopirere artikler fra andre sites er forbudt ifølge Zabbo.dk regelsæt. Skriv i stedet din egen artikel med egne ord, så du har noget at være stolt af.

OBS: Kopiring kan få konsekvenser for din bruger fremover.

Coins
Hvordan får jeg coins?
Coins er Zabbos valuta, dvs. Zabbos betalingsmetode. Du kan få coins ved at være online (du får 1 coin pr. tredje time du er online), ved at opnå bedrifter, få en artikel godkendt, samle coins op i tagwallen, vinde en tagwall-konkurrence eller vinde i større konkurrencer. – Du kan også vinde flere coins i vores Zasino, men dog også tabe dem. Du kan også vinde via duellering via Tagwallen, men du kan også tabe dem. Derudover kan du være heldig at få et bestemt antal coins fra en gavmild zabbo-bruger eller du kan prøve at vinde flere coins i vores Zasino.

Hvordan sender jeg/modtager coins fra andre brugere?
For at sende coins til en anden bruger, skal du ind under ”banken” i torvet, og tryk "Overfør"

Hvis du selv modtager coins, vil du få en notfikation fra Zabbo, der fortæller dig at du har fået tilsendt nogle coins.

Hvad er coins?
Coins er en orden, af slags valuta her på Zabbo. Coins bruges logisk til shopping, i torvet og andre underholdene måder. Hvordan du får fat, i coins kan du læse mere om i de andre, FAQ's.

Community
Hvordan sender jeg post beskeder?
For at sende post, skal du trykke på ”Post” inde under community-menuen. Herefter er der en oversigt over indbakken, udbakken og din papirkurv.

For at skrive en ny postbesked, trykker du på ”Skriv post”. Herefter skal du skrive brugernavnet på den bruger, postbeskeden skal sendes til. Hvis du skal sende postbeskeden til flere brugere af gangen, skal du blot adskille navnene med et enkelt komma, f.eks. – Robin,bif-lover,Lil-g. Herefter skriver du titlen på postbeskeden og til sidst, selve beskeden. Når du har trykket ”send” vil beskeden poppe op hos brugeren/brugerne.

Når du selv har modtaget post, vil du få en notifikation, hvorpå der står at du har fået post, samt afsenderen.


Hvad er Zabvelop?
Zabvelop er hvor du kan sende forslag, fejl eller idéer til Robin, hvor andre brugere kan kommenter dit forslag eller fejl.
Derefter vil Robin enten accepterer eller afvise, det du har skrevet.

Hvordan skifter jeg mit tema?
For at skifte dit tema finder du den grå boks nederst til højre.

Altså boksen med notifikationer og anmodninger, ud for den er der nogen små bileder, tryk på det billed med papirerne og et rødt ikon, nu vælger du bare dit tema

Diverse
Har i møbelpriser?
Zabbo.dk har møbelpriser som et hvert andet fansite. Du kan se vores møbelpriser under "møbelpriser" oppe i menuen. Her kan du søge ind på de forskellige ting, samt se vores priser.

Hvorfor loggede min bruger automatisk ud?
Fordi du blev kicket i tagwallen, af en af de ansatte som åbenbart synes du opførte dig dårligt.

Ellers er det fordi din computer var gået på standby også logger den ud automatisk.

Hvorfor kan folk kicke, mute og banne, når jeg ikke kan?
Fordi at du ikke er ansat hos Zabbo, det er kun ansatte som kan kicke dig. Hvis du oplever at du bliver kicket eller mutet uden nogen grund, så kontakt en moderator, eller bare en ansat som ville behandle sagen.

Hvorfor er der annoncer på Zabbo?
Annonce kan man vel kalde reklame. Annoncer er der for at Zabbo kan tjene lidt ind, så ved at klikke på annoncerne hjælper du Zabbo med opdatering m.m. I bestemmer selv om i gider trykke på dem eller ej, men som sagt går det KUN til Zabbo's opdateringer.

hvor sender jeg Ris/Ros henne?
Har du lyst til at sende ris eller ros til Zabbo? Det eneste du skal er at trykke på ''Redaktionen'' oppe i vores topmenu, derefter vil du se en knap som hedder ''Ris/Ros'' som er ligger ved siden af ''Ansøg'' knappen. Når du har trykket på knappen, så skal du bare sende dit ris eller ros til Zabbo.

Forummet
Hvordan opretter jeg en forumtråd?
Tryk på "Forum" knappen i top-banneret og derefter på "Opret tråd". Følg sidens anvisninger til forumet.

Hvorfor er min forumtråd ikke til at se i oversigten?
Højst sandsynligt fordi din forum tråd er blevet lukket pga. den er oprettet før, indeholdte stødende materiale, en tråd som kunne skabe skænderier og negative diskussioner eller reklamerede med andre fansites.

Signatur
Signaraturene bliver automatisk tilføjet til alle dine forum indlæg og vil altid passe med den signatur du har valgt! Funktionen er tilgængelig for alle og kan rettes under "Mine Indstillinger" -> "Zabbo info". Husk at trykke "gem" ellers gemmer den nemlig IKKE det.

Hvad er kanten af forummet?
Kanten af forummet er en ny del af Zabbos forum, det er noget hvor hvis man kommenter en debat der er blevet sat som en ”Kanten af forummet” debat, så tæller indlægget ikke.
(Debatter som bliver sat som ”kanten af forummet” er som reglt lege”

Ønskes det så at man ikke kan se ”Kanten af forummet” debatter kan det slåes fra under ”administrer mine bokse” som kan findes under Community menuen.

Hvad er forumban?
Forum ban er en funktion herpå Zabbo som giver dig mulighed for at være aktiv på sitet, men stadigvæk at være bannet fra vores forum. Hvis du får en besked om at du er forum bannet, står der sandsynligvis en grund til at du er bannet fra vores forum.

Profil
Hvordan får jeg garantier?
Habbo garanti er en bedrift du kan opnå, ved at bekræfte, at du faktisk ejer den habbo, som du har oplyst hos Zabbo.
Du finder habbo garantien, ved at trykke på "Torvet" > "Garanti kontoret" - Også vil der stå de ting du skal følge. Det er meget vigtigt at følge den anvisning der står. Ellers risiker du ikke at kunne modtage garanti bevis.

Du kan kun opnå hver garanti én gang.


Hvordan får jeg et kælenavn? (Undertekst)
For at få et kælenavn som ses under folks navne i vores tagwall, kræver det at du har opnået 25 bedrifter. Når du har opnået dette vil du inde i ”mine indstillinger” kunne finde ”kælenavn” der indtaster du dit ønskede kælenavn, HUSK at tryk gem, ellers vil du blive nød til at starte forfra igen.


Hvordan ændrer jeg noget i min profil?
Under community boksen ser du kategorien "Min profil", her trykkes der også går man ind i sin profil. Oppe for toppen af profilen står der nogen bokse, hvor du vælger en af de 4 kategorier til at ændre din profil.

Hvordan retter jeg min profil?
For at rette din profil (inkludere profilbillede, signature smileys m.m) skal du trykke på ”mine indstillinger” i vores community bar som befinder sig hvor du har valgt at placere den hvis du har brugt ”administrer mine bokse” Husk at tryk gem efter ændringer eller du vil miste dit arbejde.

- Nu kan du starte med at rette dine profilsider, smileys m.m.


Hvordan sender jeg post?
For at sende post, skal du trykke på ”Post” inde under community-menuen. Herefter er der en oversigt over indbakken, udbakken og din papirkurv.
For at skrive en ny postbesked, trykker du på ”Skriv post”. Herefter skal du skrive brugernavnet på den bruger, postbeskeden skal sendes til. Hvis du skal sende postbeskeden til flere brugere af gangen, skal du blot adskille navnene med et enkelt komma, f.eks. – Robin,mrKayne,Lil-g. Herefter skriver du titlen på postbeskeden og til sidst, selve beskeden. Når du har trykket ”send” vil beskeden poppe op hos brugeren/brugerne.
Når du selv har modtaget post, vil du få en toaster, hvorpå der står at du har fået post, samt afsenderen.


Hvad er bedrifter?
Bedrifter er noget du kan opnå, gennem tiden du er på Zabbo. Der er nogle bestemte ”milepæle” inde for nogle bestemte kategorier, som man kan få et lille antal coins for at opnå. F.eks. kan du opnå at skrive 50 tags i tagwallen, 100, 500, 1000 osv. – Du kan se en oversigt over alle dine bedrifter, oppe i din community boks under ”Bedrifter”. Hver tiende bedrift du opnår, opnår du også en ny rang, som Zabbo.

Det er ikke tilladt at snyde, for at få bedrifter. Som f.eks. at spamme i tagwallen eller at oprette en forum-tråd, man selv spammer i, kan medføre straf eller endda udelukkelse fra bedrifter.

Hvad kan jeg bruge ting til?
Ting har ikke nogen specifik funktion, som sådan. Du kan enten vælge at samle på dine ting eller smide dem i tagwallen, til andre (Bemærk at nogle få ting har en ”Brug” funktion). Du kan købe ting i butikkerne ”Robins Rodekasse” under Torvet i community-menuen. Derudover kan du samle ting op i tagwallen. Du finder dine ting oppe i community boksen, under ”Mine ting”.

Hvordan får jeg venner?
Du kan tilføje nye venner ved at, gå ind i profilen hos vedkommende du gerne vil være ven med, og vælg derefter ”Ansøg om venskab” nedenunder brugerens Habbo avatar.

Når du har tilføjet en ven, kan vedkommende se du har ansøgt. Derfra kan personen så godkende eller afvise. Når den godkendes vil du kunne se under ”Venner” i din profil, samt over online-listen i tagwallen, at personen er på samt er din ven. Du kan til enhver tid fjerne din ven igen, ved at gå ind i vedkommendes profil og vælge ”Fjern venskab”.


Hvordan får jeg profilbillede?
For at kunne få et profilbillede, skal du have opnået IRL garantien først. Derefter går du ind under ”Ret profil” og vælger ”Profilbillede”. Nu vælger du et billede af dig selv fra dine egne filer, husk på at filen ikke må fylde mere end 1MB, det skal være en JPG, GIF eller PNG-fil, samt skal man kunne se at det er dig på billedet, da det vil blive sammenlignet med dit IRL garanti billede. Vær opmærksom på, at man skal vente på at indsendte profilbilleder skal accepteres først.

Hvad er Zabbo Garanti?
Zabbo garantierne er noget du kan få, for din egen og andres sikkerheds skyld, samt tæller begge garantierne som en bedrift.

Habbo garanti er en bedrift du kan opnå, ved at bekræfte, at du faktisk ejer den habbo, som du har oplyst hos Zabbo.
Du finder habbo garantien, ved at trykke på "Ret profil" og derefter vælger du "Zabbo Garanti". Inden da, kan det være en god idé at finde ud af hvad dit Zabbo ID er (nummeret på din bruger). Det finder du inde under din profil.
Når du har dit ID, skal du skrive et tag inde på habbo, hvor der skal stå zabbo, efterfulgt af dit ID f.eks. hvis dit ID er 123 skal du skrive: zabbo123.
Når du har skrevet det, acceptere du inde på zabbo, og hvis du har skrevet det korrekt inde på den rigtige bruger, har du opnået garantien.
Du kan kun opnå denne garanti én gang.IRL garanti er en bedrift du kan opnå, ved at bekræfte, at du er faktisk er den, der sidder bag skærmen, som du udgiver dig for at være.
Du finder IRL garantien, ved at trykke på "Ret profil" og derefter vælger du "Zabbo Garanti".
Det du nu skal gøre er, at tage et billede af dig selv, mens du holder et stykke papir med dit brugernavn og "Zabbo.dk" skrevet på. (Bemærk at det kun er dig, der må være på billedet og at billedet max må fylde 1MB). Du SKAL tage et nyt billede, da vi ikke kan være sikre, hvis du bare skriver et brugernavn samt Zabbo.dk inde på et ældre billede.
Det er lige meget om billedet bliver grimt, det vil ikke blive vist til nogen, ud over vedkommende der skal godkende det senere. Bare rolig.
Billedets format skal være en jpg, png eller gif-fil. Du kan gøre dit billede til en af de filer ved at vælge jpg, png eller gif-fil under billedets titel når du gemmer billedet. Derefter sætter du billedet ind på Zabbo og hvis billedet opfylder kravene, har du opnået garantien.
Denne garanti kan kun opnås én gang.


Hvad er tickets?
Tickets er noget lign. et spørgehjørne hvor brugerne kan spørge de har problemer med noget på Zabbo eller noget helt andet. Herfra vil en moderator, eller en fra ledeslen svare på dit spørgsmål eller problem. Det kan bruges til en masse ting, under de 4 kategorier som der findes under Tickets

Redaktionen
Hvordan ansøger jeg?
På Zabbo.dk kan du ansøge til vores redaktion ved følgende måde. Du finder ”redaktionen” i vores menubar. Når du har fundet den får du 3 nye valgmuligheder. "Ny ansøgning", "Åben ansøgning" og "Lukkede ansøgninger".

"Ny ansøgning" = Det er her du laver din ansøgning til vores redaktion.

"Åben ansøgning" = Det er den indsendte ansøgning, der ikke er lukket/afvist endnu. Der

Hvor længe går der før jeg for svar på min ansøgning?
Der kan gå op til flere dage, før din ansøgning bliver læst samt du får et svar. Da kun cheferne samt ledelsen kan læse ansøgningerne.

Det kræver selvfølgelig tålmodighed, da jo mere man plager, jo mindre chance er der for at blive ansat.

Hvem er ansat på Zabbo?
Hvis du går ind under kategorien "Redaktionen”, som du finder over banneret kan du se alle Zabbos ansatte - i en kronologisk rækkefølge.

Tagwall
Hvordan samler jeg ting op?
Når der bliver smidt ting i tagwallen vil der komme en besked på 2 linjer. Den første linje vil indikere hvad eller hvor meget der bliver smidt og den anden, hvor du skal trykke for at samle tingen op

Her er et eksempel:

Zabbot har smidt 5 coins!
Skynd dig at samle dem op!

Her skal du trykke på "Skynd dig at samle dem op!" for at modtage din ting.

Hvorfor har nogle farve i deres brugernavn i tagwallen?
Dem med farve, er de personer som er ansat på Zabbo.dk

Kan jeg også få en farve?
Du kan kun få farven ved at blive ansat af en chef, via headhunt eller via en ansøgning.


Hvordan kan jeg få Zabbot til at vise at jeg er afk, brb eller back?
Hvis du vil have Zabbot til at vise, at du går afk, brb eller er back, skal du skrive afk, brb eller back efterfulgt af et #-tegn.
Hvis du også gerne vil fortælle hvad du skal, mens du er væk, kan du skrive hvad du skal efter #-tegnet.
Dette er kun muligt ved afk eller brb.

F.eks.
afk# Jeg skal spise!
brb# Jeg skal lige på toilettet!"
back#

Hvordan bruger jeg VIP funktioner?
Når du ville bruge VIP funktionerne, skal du blot skrive de forskellige kommandoer i tagwallen. De kommandoer som findes lige nu er:
spark#Brugernavn
lammer#Brugernavn
snebold#Brugernavn
fail#Brugernavn
atombombe#Bugernavn
vandballon#Brugernavn
highfive#Brugernavn
duel#Brugernavn#Antal af coins
giv#Brugernavn#Ting
kram#brugernavn
kramrandom#
kys#brugernavn
kysrandom#
owned#brugernavn
svupper#brugernavn


Hvordan duellere man?
For at du skal duellere på Zabbo, skal du først have VIP. Når du har købt VIP, så går du ind i vores tagwall og skriver hvem du gerne vil duellere med og hvor mange coins du vælger at satse.

F.eks
Duel#Bif-lover#1

OBS! Du satser dine egne coins til duel! Det vil sige hvis du taber duellen, så mister du dine coins!

Hvordan bytter man?
Du kan bytte med en anden zabbo bruger ved at skrive byt#brugernavn - Herefter vil modparten modtage en anmodning om at åbne boksen.

Herfra kan man nu bytte sikkert.
Bemærk også at du vil altid få dine ting tilbage når begge modparter har lukket byttehandlen ned, eller er logget af hvis i ikke har accepteret jeres byttehandel.

Torvet
Hvordan bliver jeg zabbo-gift?
Hvis du ønsker at blive gift med en anden zabbo-bruger, skal du blot gå ind under "Torvet" vælge "Zabbo Kirken" og skrive brugernavnet på din udkårne.
Derefter venter du på at vedkommende angiver et svar.

Nogen har spurgt mig om jeg vil giftes, hvad gør jeg?
Hvis nogen har spurgt dig om at blive gift og du har modtaget en postbesked, vælger du blot om du vil acceptere ægteskabet eller ej, ved at trykke på valgte svar, i den postbesked du har modtaget.

Jeg vil skilles, hvad gør jeg!?
Du kan til hver en tid blive skilt fra din kone/ægtemand. Du går endnu engang ind under "Torvet" og vælger "Zabbo Kirken", derefter trykker du bare "skilt" og du er single igen!

Hvor køber jeg vip?
VIP købes i vores VIP shop som befinder sig i ”torvet” som du kan finde i din community bar. VIP koster coins. Hvordan du opnår coins kan du se under ”hvordan får jeg coins?”

Hvad kan man i banken?
Du kan vælge at overføre coins til andre brugere. Samt kan du se hvad du har brugt dine coins på, eller se om du har tabt/vundet en duel f.eks "En coin for online tid"

OBS: Du får ikke renter i banken da det ville ende i kaos

Hvad er Zabbay og hvordan sætter jeg mine ting på auktion?
Zabbay er en slags ''loppemarked'' hvor du kan sætte dine ting eller dine smiliepakker. For at sætte dine ting eller smilies på auktion, så skal du gå ind i vores community > Torvet > Zabbay >

Tryk på ''Vælg en sektion'' > Sælg Zabbo ting ELLER Sælg smiliepakke > Vælg det du vil sælge og derefter vælger du din start pris.

Hvad er malershoppen?
Malershoppen er et sted hvor man kan vise sine tegninger frem som man har tegnet via Zabbos eget maler program.


Hvordan kan jeg lave en tegning til Malershoppen?
For at lave en tegning til malershoppen, går du ind på ”Torvet” som du finder under community boksen, derefter finder du ”Malershoppen”.
Når Du har fundet malershoppen vælger du ”Ny tegning” som står i den sorte boks under banneret, du vælger selv størrelsen på billedet og Du har nu mulighed for at tegne.
Når du så vil upload det til Zabbo vælger du ”Upload til Zabbo”, du vil nu kunne se din tegning på siden.

Obs: Det kræver at du har installeret Java på din computer, hvis ikke er det mulig at installere det her, http://www.java.com/en/download/index.jsp

Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi