Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)
Vi har her på Zabbo valgt at fokusere en del på at gøre communitiet tilgængeligt på farten. Vi har bestræbt os efter at tilbyde nogle solide løsninger i form af klienter direkte til din smartphone og ikke bare en "standart" mobil webside. Vi har i øjeblikket to mobile klienter ude.
iZabbo er designet til alle iOS enheder, dette betyder at hvis du har en iPod Touch, iPhone eller iPad så vil du kunne få iZabbo direkte fra AppStore
Programmet er helt gratis og levere en formidabel oplevelse af Zabbo på farten. Du finder iZabbo på Appstore ved at søge efter "iZabbo" eller du kan hente det direkte i iTunes på din computer via dette link.
ZabDroid er vores mobile klient til android platformen og virker på enhver mobil der kører systemet. Selve android bliver mere og mere udbredt, så vi har besluttet os officielt at udgive klienter til platformen.
ZabDroid kan installeres ved at søge efter ZabDroid på Android marketplace.
Findes der ikke en mobil klient til din mobiltelefon?
Du kan altid foreslå en ny klient. Du skal dog ikke regne med en klient til din "Nokia touch" og lign. Derudover kræver det at en del på Zabbo har denne mobil/platform samt at det ikke er helt umuligt at udvikle til.
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi