Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)

Zabcast Sæson 2 - Episode 9

Slå ørene ud og lyt med når teamet igen går i flæsket på en masse spørgsmål!

Skrevet af: LASSiE | 11-10-10 15:27
Slå ørene ud og lyt med når teamet igen går i flæsket på en masse spørgsmål, i denne uge omkring venskaber på internettet. Det er også i Zabcastet hvor vi går tættere på de seneste praktiske ændringer på Zabbo.dk og stiller skarpt på begivenhederne på Zabbo generelt. Når du åbner Zabcatet er det som altid med dejlig baggrundsmusik til at krydre zabcastet og ikke mindst med de velkendte stemmer af Matina, LASSiE og Bautz

Som altid byder Zabcast velkommen til en gæst eller to, som får lov at deltage i podcastet og svare på de spørgsmål, som i brugere altid sender ind før optagelserne. I denne uge faldt det heldige valg på Vantie og Mester-x, som bliver præsenteret lidt bedre, i starten af podcastet.  Desværre har vi i denne uge dog ikke haft mulighed for at optage zabcastet, med Bautz' og hans velkendte stemme. Så ham må vi desværre undvære!

Et Zabcast må ikke være for langt eller for kort. Derudover er det vigtigt for lytterne at musikken er tilpas lav og at stemmerne er tilpas høje, men ikke mindst at de lyde og klip man høre i zabcastet passer sammen. Det kan jo ikke altid være det samme, og podcastets varighed variere også fra gang til gang. I denne uge, er vores Zabcast klippet sammen til at være 24:44 minutter langt. Derudover har baggrundsmusikken en decibel på -27 og værternes volume har en decibel på omkring 0 decibel.

Et Zabcast er aldrig fejlfrit. Heller ikke i denne uge, hvor de deltagene har præsteret at lave hele 2 fejl. Disse fejl vil vi selvfølgelig gerne lade dig høre, og derfor kan du hver uge også høre fraklippene.

Både linket til Zabcast og til fraklippene finder du herunder. Bemærk at vi i denne uge også har en infomations besked i slutningen af Zabcastet, som nok er nyttigt for de fleste at høre!

Lyt til Zabcast Sæson 2 - Episode 9
Lyt til fraklippene

Kan du ikke høre Zabcastet fra din browser, så højreklik på linket og tryk 'Gem link som' (Google Chrome), eller 'Gem destination som' (Internet Explorer og Firefox)!

- Matina og LASSiE

Du skal være logget ind for at kunne kommentere denne nyhed
det skal du ikke tage så tungt Matina, det er da ikke værre end nicolajs skrig i starten trodsalt :)
- LASSiE - 14-10-10 17:46
ej forhelved.. mit hestegrin :@
- Matina - 14-10-10 17:35
var SÅ god damn flad af grin over det skrig!!!!! HAHAAHAHA
- Freddie - 13-10-10 05:54
Skriget i starten er Nicolaj han prøvede at være en abe
- Luffe - 12-10-10 23:59
wtf?! Det der skrig i starten!
- Jack-Zabbo - 12-10-10 15:49
Synes det var et mega godt afsnit, Vantie's mic kunne godt have været fixet.. men sådan er det :) IRL og URL er et meget stort emne, det er så dejligt når at i tager store emner op xD Fortsæt det gode arbejde.
- JB - 11-10-10 21:27
Jeg kan jo ikke sidde og klippe det hele. Og desuden, så fortsætter Matina som Zabcast vært, som også bliver antydet i slutningen :)
- LASSiE - 11-10-10 15:51
Hvad fanden skulle det der råben til for i starten? Det var helt unødvendigt. Hvis det er, så synes jeg i skulle lave det om netop om pga. Vantie´s lyd.. og matina er jo heller ikke ansat mere ;P så.. - Men ellers et meget godt zabcast ;I
- Solitude - 11-10-10 15:50
Min mikrofon er lav.. >.< fandt ud af det.. min fejl ikke teknisk D:
- Luffe - 11-10-10 15:32
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi