Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)

Zabcast Sæson 2 - Episode 10

Denne gang med de 3 sædvanlige værter!

Skrevet af: LASSiE | 17-10-10 22:12
Slå ørene ud og lyt med når teamet igen går i flæsket på en masse spørgsmål, i denne uge omkring ferie, netop i anledning af ferien. Det er også i Zabcastet hvor vi går tættere på de seneste praktiske ændringer på Zabbo.dk og stiller skarpt på begivenhederne på Zabbo generelt. Når du åbner Zabcatet er det som altid med dejlig baggrundsmusik til at krydre zabcastet og ikke mindst med de velkendte stemmer af Matina, LASSiE og Bautz

Som altid byder Zabcast velkommen til en gæst eller to, som får lov at deltage i podcastet og svare på de spørgsmål, som i brugere altid sender ind før optagelserne. I denne uge havde vi desværre ingen gæster, da vi havde lidt problemer med teknikken i går og ikke ville opleve det samme idag!

Et Zabcast må ikke være for langt eller for kort. Derudover er det vigtigt for lytterne at musikken er tilpas lav og at stemmerne er tilpas høje, men ikke mindst at de lyde og klip man høre i zabcastet passer sammen. Det kan jo ikke altid være det samme, og podcastets varighed variere også fra gang til gang. I denne uge, er vores Zabcast klippet sammen til at være ca 16 minutter langt. Derudover har baggrundsmusikken en decibel på -27 og værternes volume har en decibel på omkring 0 decibel.


Linket til Zabcast finder du herunder.

Lyt til Zabcast Sæson 2 - Episode 10

Kan du ikke høre Zabcastet fra din browser, så højreklik på linket og tryk 'Gem link som' (Google Chrome), eller 'Gem destination som' (Internet Explorer og Firefox)!

- Matina, Bautz og LASSiE

Du skal være logget ind for at kunne kommentere denne nyhed
Når man får skruet godt op, er introen faktisk rigtig nice. :-P Synes det er et fint Zabcast, ikke noget dårligt fra min side af..
- Chrims - 20-10-10 22:50
Hey, hvordan deltager jeg med i et ZabCast? Skriv gerne til mig via. post så kan vi finde ud af noget forhåbenligt.
- AkiNr - 19-10-10 05:07
Det med decibel står i nyheden for at fortælle jer, at der ikke kan gøres så meget mere ved det med hvor højt musikken er, da musikken jo er på det laveste osv.
- Matina - 19-10-10 04:20
Synes virkelig zabcast er ved at gå ned af bakken igen. Kvaliteten er ved at blive dårligere igen og igen. Der er en del fejl her og der, og jeg ved ikke hvor svært det er at lave zabcast eller noget. Men stadigvæk prøv at ændre på de forskellige ting osv. - Desuden mener jeg ikke det med decibel behøver stå i nyheden hvis det er.
- Solitude - 18-10-10 09:24
Introen er utrolig lav - troede jeg selv havde slukket lyden.

Der nævnes at der ikke bliver indsendt nogen ugens fail - jeg indsendte en i denne her uge. Sig hellere, at der ikke var nogen god i denne uge! (:

Fint Zabcast ellers, måske ikke så langt, men dejligt at høre på. Og æh, kan ikke li' at jeg failede i konkurrencen :/
- Hannah - 17-10-10 22:43
Det jeg mener med når I når til ugens ''update'', så er det kun LASSiE som sidder og snakker omkring tingene, der var mange ting I var usikre på, hvilket virkelig er ærgeligt, da det er ting I bare kunne tjekke op på inden optagelsen af zabcastet. I går meget hurtig igennem ugen, og man fatter ikke rigtig hvad I siger, da det går så stærkt. En anden gang, så vælg måske 4-5 ting, som I nævner i ''update'' hvor I har et emne hver, som I så går i dybden med, og forklarer grundigt.
- Anton - 17-10-10 22:43
Sikke da et zabcast. Jeg vil starte fra start af. Introen er rimelig lav, hvilket gjorde, at jeg skulle skrue meget op, det kunne godt være en smule højere. Når I begynder at præsentere jer selv, så bliver det en god lyd, og igennem hele zabcastet formår I, at snakke så man kan høre jer. Fine emner I har med og fine ting I kommer med, altså jeres besvarelser, dog synes jeg, at I snakker lidt udenom tingene, pludselig var I ved et emne, så afbrød Bautz omkring det sidste zabcast, det kunne godt have været undgået, så havde det være bedre. Når I så kommer til top100 listen omkring hvem der har flest coins, så snakker I om, hvorvidt Bautz havde overhalet mig, og så kunne I ikke huske, hvor mange coins jeg havde, så skulle Bautz ind og tjekke på top100 listen, det kunne også have været undgået. Måske en anden gang er det en god idé, at snakke præcist om hvad I nævner når I når til ''update'' for ugen, fordi det blev lidt forvirrende, en anden gang, så tjek op omkring tingene, så I ved det. Jeg giver jer 3/5. Jeg ser en smule forandring, men ellers fint.
- Anton - 17-10-10 22:36
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi