Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)

Zabcast Sæson 2 - Episode 12

I denne uge uden gæst og med temaet Halloween

Skrevet af: LASSiE | 30-10-10 22:39
Slå ørene ud og lyt med når teamet igen går i flæsket på en masse spørgsmål, i denne uge omkring Halloween netop i anledning af Halloween i denne weekend. Det er også i Zabcastet hvor vi går tættere på de seneste praktiske ændringer på Zabbo.dk og stiller skarpt på begivenhederne på Zabbo generelt. Når du åbner Zabcatet er det som altid med dejlig baggrundsmusik til at krydre zabcastet og ikke mindst med de velkendte stemmer af Matina, LASSiE og Bautz

Som altid byder Zabcast velkommen til en gæst eller to, som får lov at deltage i podcastet og svare på de spørgsmål, som i brugere altid sender ind før optagelserne. I denne uge er der desværre ingen problemer med begrundelsen: Dårlige internet-forhold for LASSiE

Et Zabcast må ikke være for langt eller for kort. Derudover er det vigtigt for lytterne at musikken er tilpas lav og at stemmerne er tilpas høje, men ikke mindst at de lyde og klip man høre i zabcastet passer sammen. Det kan jo ikke altid være det samme, og podcastets varighed variere også fra gang til gang. I denne uge, er vores Zabcast klippet sammen til at være ca 22 minutter langt. Derudover har baggrundsmusikken en decibel på -27 og værternes volume har en decibel på omkring 0 decibel.

Linket til Zabcast finder du herunder.


Hør det sprøde fraklip
Kan du ikke høre Zabcastet fra din browser, så højreklik på linket og tryk 'Gem link som' (Google Chrome), eller 'Gem destination som' (Internet Explorer og Firefox)!

- Matina, Bautz og LASSiE

Ugens fail: KLIK HER

Du skal være logget ind for at kunne kommentere denne nyhed
xD
- turbopower - 24-12-11 20:35
Til det med hende rytteren. Hovedet røg ikke af med hud osv. Det havde revet sig løst, så hun skulle holde det på plads. Det sad nu stadig til hendes krop. Kan nu ikke lige forklare det bedre. ^^
- SuperShake - 01-11-10 13:53
Lasse, jeg ser det ikke som et stort problem, men jeg kritiserer kun, at det er sådan en plat fail. Hvis det kun er sådan nogle klokkesæt fails, som bliver sendt ind. Så lad dog være med helt at lave det til en ugens fail, og så bare spring denne uges over! Tror jeg har sagt det engang før D:
- Hannah - 31-10-10 16:47
Nåår.. synes du sagde en SØD prinsesse :(!
- Solitude - 31-10-10 15:50
Martin er bare døv Matina.. TSK!
- LASSiE - 31-10-10 15:47
Maaartiiiin.. Jeg sagde en DØD prinsesse :(((((....
- Matina - 31-10-10 15:44
Ikke for noget.. men i stedet for at "afvise" noget af den kritik, så prøv at tage den op. Også prøv at forbedre jer på det punkt eller ligne. Jeg synes zabcast er fint nok, dog er jeg lidt wtf over ugens fail, da der har været mange fails. Der har været en ligne med Robin som skrev 1337 kl 13:38 - Samt andre fails. Kan godt være folk ikke sender det ind, fordi de ikke altid ved hvor det skal sendes ind eller ligne.

Kunne faktisk ikke høre baggrunds musikken.. om det kun er ved mig som det er galt ved aner jeg ikke. Matina, ved prinsesse.. så klæder man sig ikke ud sådan til halloween men til fastelavn ;)! - Mener ikke det er "okay" at Christoffer siger "luk nu bare røven" midt i det hele mens matina svare lol

Men jeres mikrofoner er faktisk helt perfekt, og det køre faktisk utroligt godt. Jeg mener at dette zabcast er bedre FORDI Lasses, matinas og christoffers mikrofon er virkelig perfekt. Vedr. den quiz.. i burde lave noget med halloween, f.eks stille spørgsmål omkring halloween. - Alt i alt vil jeg faktisk give jer 4/5 - Og det er netop kun pga. i burde lave quizen med halloween ting.
- Solitude - 31-10-10 11:50
Jeg kan ikke se hvorfor det er et så stort problem for dig Hannah. En af grundene til vi heller ikke har brugt jeres fails før er fordi at vi har været nødt til at sige, okay det her må vi cutte fordi at ellers så overskrider vi den tidsgrænse vi har sat på max 25 minutter langt. I den her uge havde vi tid til det, men havde vi fået andre fails ind? Nope!
- LASSiE - 31-10-10 11:12
Hvis det ikke engang er en fail, så kan jeg da virkelig ikke se meningen i at kalde den 'ugens fail'. Så hvorfor overhovedet lave det til en fail?

Jeg har kommenteret på andet end failen..
- Hannah - 31-10-10 11:09
Prøv at kom med noget andet kritik end ugens fail. Hvis i virkelig havde lyttet til Zabcastet, blev der også sagt at ugens fail IKKE engang var en fail, men vi måtte tage hvad vi havde.
- LASSiE - 31-10-10 11:04
Ugens fail - som Hannah siger, den er kedelig. Ugens fail plejer altid være noget med 1337 på 13:38, og det er man altså vokset fra nu. Det var fint de første gange, men nu er det altså blevet nogle kedelige fails.
- Graasten - 31-10-10 08:01
Lidt kedeligt podcast, da spørgsmålene vedrørende Halloween er lidt kedelige. I kommer ikke med fyldestgørende svar, og burde måske have diskuteret noget andet. I kunne måske have fortalt lidt mere om, at i kendte en som enten gjorde dit og dat til det og det spørgsmål, i stedet for kun at tale om jer selv.

Ugens fail er også mega kedelig - der er intet spændende i at faile i klokkesættet. Jeg har kommenteret fail mht. klokkeslæt før, men fik det svar at 'der er ikke blevet indsendt andre fails'. Jeg har indsendt fails et par gange, men de er aldrig blevet valgt. Så jeg synes det er noget pjat at sige, at der ikke bliver indsendt nogle. Og hvis det er fordi, at Lasse ikke kan se sin post ordentligt i v6, så må han jo lige logge på v5 for at se dem.

Alt i alt - ikke særligt spændende podcast. Håber på bedre næste gang ;)
- Hannah - 30-10-10 23:04
køft hvor har jeg en provokerende stemme >.<

- Chrims - 30-10-10 22:41
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi