Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)

Zabcast Julecast Sæson 2 - Episode 14

I denne uge med Spod123 som gæst, og Luna som ny vært!

Skrevet af: LASSiE | 05-12-10 21:49
Slå ørene ud og lyt med når teamet igen går i flæsket på en masse spørgsmål, i denne uge julen. Det er også i Zabcastet hvor vi går tættere på de seneste praktiske ændringer på Zabbo.dk og stiller skarpt på begivenhederne på Zabbo generelt. Når du åbner Zabcatet er det som altid med dejlig baggrundsmusik til at krydre zabcastet og ikke mindst med de velkendte stemmer af Luna og LASSiE.

Som altid byder Zabcast velkommen til en gæst eller to, som får lov at deltage i podcastet og svare på de spørgsmål, som i brugere altid sender ind før optagelserne. I denne uge er det Spod123 som er gæst.

Et Zabcast må ikke være for langt eller for kort. Derudover er det vigtigt for lytterne at musikken er tilpas lav og at stemmerne er tilpas høje, men ikke mindst at de lyde og klip man høre i zabcastet passer sammen. Det kan jo ikke altid være det samme, og podcastets varighed variere også fra gang til gang. I denne uge, er vores Zabcast klippet sammen til at være ca 15 minutter langt. Derudover har baggrundsmusikken en decibel på -27 under der normale og værternes volume har en decibel på omkring 0 decibel.

Linket til Zabcast finder du herunder.
Klik her for at lytte


- Luna og LASSiE

Ugens fail: KLIK HER
Du skal være logget ind for at kunne kommentere denne nyhed
gy
- Heybro - 25-03-12 12:43
grrrrr stop med at diskutere!!#¤"¤%"
- LASSiE - 08-12-10 15:05
+1 til nichlas
- Theodon - 07-12-10 18:25
Har har har... dumme iPhone D:
- Robin [Ejer og Udvikler] - 07-12-10 10:03
Vi sagde tydeligvis at der ikke var noget, med hverken sjælland eller shocknews, og at det var for sjov!
- LASSiE - 06-12-10 15:33
Kan stort set også kun rose dette Zabcast, da det er spændende at høre på og ja, I klarer det godt.

Men der er dog nogen ting, jeg synes er lidt dårlige:

Jeg ved ikke, om jeg har overset noget, men der blev lavet en konkurrence i forbindelse med at Zabcast fyldte et år. Jeg har endnu ikke set nogen vindere, af den konkurrence, hvilket jeg synes er dårligt. Og jeg ved godt, at den blev lavet lige inden, Matina stoppede som vært. Men det betyder da ikke, at den skal sluttes?

Og jeg er ikke den store tilhænger af, at der bliver lavet sjov mellem Jylland og Sjælland. Jeg er godt træt af den diskussion, om hvilken landsdel der er bedst. Så jeg synes ikke det passer helt ind i et Zabcast.

Og det er altså noget pjat, at gøre lidt grin med ShockNews. Det er et andet site, men derfor behøves der ikke at gøre grin med det. Jeg opfattede det hvertfald som om at I gjorde grin med det.
- Hannah - 06-12-10 15:06
Kan godt li' ugens fail XD
- JB - 06-12-10 09:59
Først Matina; Ikke for at finde undskyldninger, men har været RIGTIG meget nede i humøret hele dagen, det er ikke bare noget jeg siger.. Og jeg har egentligt bare sat og ryddet op, imens stirret ud i luften. Så har ikke været den gladeste, selvom det virker lidt sådan i castet, det opmuntrede mig også lidt, må jeg indrømme! Men skal nok prøve at ændre det til næste gang.. Min mikrofon var rigtig træls i starten, det ved jeg!

Og Martin, tusinde tak! :D
- Luna - 05-12-10 22:09
Det er længe siden den har været i overgang martin.. jeg har råbt meget i weekenden. Thats why! :P Men tak for kritik
- LASSiE - 05-12-10 22:04
Jeg synes at dette zabcast er generelt godt. Luna var lidt lav i introen, men ellers var der ingen problemer. Lasse din stemme er blevet "ændret" ellers er du syg, ellers er den gået i overgang. Men det er nice nok. Baggrunds melodien, er virkelig god og den er afslappende. Jeg synes rent faktisk at Zabcast denne gang er utrolig afslappende, og rent faktisk er "værd" at lytte på fordi det ikke er sådan et fjollet som det har været i nogen andre afsnit.

Det er dejligt at i bruger lidt tid på at svare på de spørgsmål som der nu er, hvor der tit har været hurtige svar. Dejligt at mit billede blev valgt til ugens fail :D!!! - Vedr. luna igen, jeg ved ikke om det kun er ved mig eller om det er som Luna´s mic skratter i 1-3 sekunder maks, også virker den igen. Men jeg vil i alt give Zabcast en stor ros samt får i da 5/5 stjerner :D!

- Solitude - 05-12-10 22:01
Det er rettet nu :D
- LASSiE - 05-12-10 21:55
"I denne uge er det spod1234 som er gæst."
- spod123 - 05-12-10 21:54
Spod1234? o.o det er da kun 123
- Frederik54 - 05-12-10 21:50
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi