Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)

Zabcast Sæson 2 - Episode 15

Så er vi klar igen. Denne gang med et lille come back blandt en af værterne. Dog et engangs come back

Skrevet af: LASSiE | 16-01-11 23:54
Så er Zabcast tilbage, i en version på omkring 16:00 minutter. Denne uge med de 2 velkendte værter Vaks/Bautz og LASSiE. Luna måtte træde ud i denne uge, og derfor blev det til et lille engangscomeback til vores søde, gamle medvært Matina. Vi undskylder at det kan virke lidt halvt, men vi skal lige igang igen efter jul.

Vi har ikke tænkt os at gøre mere ud af denne nyhed, desværre, men 15 minutters podcast siger jo også mere end par linjer i en nyhed.

Varme podcast-hilsner fra Matina, Vaks og LASSiE

Tryk her for at lytte

Du skal være logget ind for at kunne kommentere denne nyhed
TEst
- Mads_Vilhelm - 16-12-17 20:02
:)
- nora1890 - 18-05-12 01:22
Er det måske muligt at lave Zabcast med jer folk? :) Jeg har blandt andet studie mikrofon samt gode talegaver, så hvis du lige kunne sende mig post når du ser dette angående respons :)
- AlexKofoed - 27-01-12 09:27
xD
- turbopower - 24-12-11 20:34
fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix
- Kemo - 27-01-11 15:50
Synes jeres baggrunds musik ødelægger det lidt da det er ALT for højt.
- RCJC-1 - 24-01-11 20:16
... Btw, Christoffer hold nu op. Hvis du selv stadigvæk var på ShockNews, havde du også kicket folk for at skrive sovs, det er jeg helt sikker på.
Du sidder udelukkende og skriver det der, fordi du er ansat herpå. Ellers var du direkte enig med alle andre, tro mig.

Det har måske intet med fansite politikken at gøre Christoffer, men det kan virkelig diskriminerende at I sidder og snakker om ShockNews på den måde, at man bare får kick for at skrive sovs.
Det gik EKSTREMT meget over gevind derovre, MERE end det gjorde på Zabbo, da I bare bannede dem efter 5 minutter - hvor ShockNews faktisk gav dem flere og flere chancer, til sidst tog de så konsekvenser.

Og som Mester-x skrev, så har I INGEN undskyldning for at lave sådan et dårligt podcast. De andre podcasts var ret gode, at I så holder en lang pause, og tager Matina ind igen, forstår jeg ikke. Så hellere udskyde det en dag eller to, så den 'rigtige' vært kunne være med, altså Luna.
- Nich - 20-01-11 12:49
+1 Matina/Anton!
- Nich - 19-01-11 21:28
Vil da mene at selv om i holder pause skal i da stadig kunne de ting i kunne før?
- Mester-x - 18-01-11 21:25
Lol Nichlas. Det er jo direkte latterligt, at man skulle kickes for at skrive sovs? :D Og det har jo intet med fansite politikken at gøre.. Og jeg mener også vi undskyldte for dette ZabCast, fordi vi lige skulle igang igen. :)
- Vaks - 18-01-11 15:22
Hvem anton? lol
- LASSiE - 18-01-11 12:21
10hi Sovscast
- FRANK - 18-01-11 06:23
Fra Anton:
Hvad er dette dog for et latterligt ZabCast. En anden gang, prøv at fokuser på de emner I har valgt at tage op, og ikke fokusere mere på alt muligt andet. I snakker om titusinde andre ting, end blot de emner I havde oppe. Emnerne var – Momex – Royalitet – Sovs – hvad er dette også for nogen latterlige emner? – Så vidt jeg ved er Zabbo et Habbo fansite. Hvorfor fanden skal der så et emne ind, som ’’Sovs’’ – fordi I har leget umodne unger og benyttet det på diverse fansiter? – Til jeres emner igen, I forholder jer ikke engang til det emne, som I selv påstod I skulle snakke om, I praler om alle mulige andre ting – her er et eksempel – ’’Jeg tror jeg vil skrive sovs i tagwallen’’ – what the fuck, hvor kom det fra? – Til noget helt andet, så nævner I ret tit Shocknews for den sags skyld, det er som om, at I har så ondt i røven over at de har så mange flere online end jer. – Og lige sidste kommentar – det kan godt være, at I har i sæson 2. ZabCast – opnået flere udgivelser end 1. sæson – men nu har jeg tilfældigvis hørt nogle af de gamle sæsoner – og de rammer da endnu mere deres konkrete emner, end blot I gør. De kører deres ZabCast på en HELT anden måde, end sæson 2. gør. Anyways – en del at arbejde med endnu. Shit happens!
- Matina - 17-01-11 23:44
Synes der var lidt for meget smalltalk, hvor man tænker "okay, kom nu videre"
Meget langtrukken :D
- Emilie - 17-01-11 19:05
Nichlas, så er det jo Theodon, der er skyld i det. Han kom ind og gjorde Zabbo's tagwall opmærksom på det, og så kan du ikke bebrejde at man går ind og skriver sovs i SN's tagwall.
- Hannah - 17-01-11 18:31
Dog ikke Lasse - måske ser du det på den måde. Men jeg skrev min mening.

Du sagde selv at Theodon kom ind i Zabbos tagwall, og skrev at man ville blive kicket hvis man skrev det i tagwallen, også ALLIGEVEL siger du faktisk at det kunne være ret sjovt og gøre det, og det var derfor I gjorde det.
Der vil jeg mene I talte ret dårligt om ShockNews.
- Nich - 17-01-11 17:57
Synes VIRKELIG i taler udenom emnet rigtig mange gange.. og er sku enig med Nichlas. Christoffer kan man ikke høre særlig godt.

Dog synes jeg at i kunne snakke om et relateret emne... Momex er et fint emne, men hvorfor nedgøre i shocknews? I kommer ikke særlig godt rundt om de '' stikord '' i har lavet..

Kunne helt godt se et bedre Zabcast med en gæstevært..

Og sorry to say.. Lasse? - Du lyder en smule anderledes. '' Ny synes jeg i to høner skal slappe af '' - Det plejer du ikke at sige...

Kan faktisk ikke være mere enig med Nichlas end jeg allerede er.
- Mester-x - 17-01-11 17:32
Hvornår taler vi dårligt om shocknews? Vi har kun forklaret hvordan sovs opstod, og at momex gjorde lidt grin med shocknews. Nothing else.
- LASSiE - 17-01-11 15:30
Jeg beklager meget, så synes jeg det er ALT for dårligt, at man ikke kan høre Christoffer.. Man kan overhovedet ikke høre ham eller noget som helst. Hvis man skal høre ham, skal man virkelig gøre sig opmærksom, og fokusere.

Derud over synes jeg det er dårligt at I omtaler ShockNews på den måde. Det er et officielt fansite - og I har en regel, at man ikke må tale dårligt om andre fansites - og alligevel gør I det på en måde. Bad style!

Dårligt podcast.. Dårligt, thumps down!
- Nich - 17-01-11 14:13
Altid dejligt med et podcast, synes at denne episode var meget underholdende. Det er hvert fald god natteunderholdning klokken 01 om natten, jeg har fået mig et godt grin.

Det er godt at i snakker om de største emner for tiden, men jeg er dog ked af, at lytterne ikke får lov til at stille spørgsmål mere. Det med lytternes spørgsmål gjorde det hele lidt mere åbent, så det ikke bliver så internt. Og dog bliver det jo ikke så internt, da I tager nogle af de hyppigste emner lige pt. Jeres idé med en kop er god, men lad måske lidt flere vinde, for ellers bliver det kedeligt i længden for dem der deltager, men ikke vinder.

Lyden var fin, jeg tror at det her podcast var lidt hurtigt klippet sammen. For baggrundsmusikken har en del bratte stop, når der skiftes til en ny sang. I starten af podcastet er der stille i nogle 3 sekunder - næste gang, prøv at klippe det fra.

Mhm, tror nok det her blev lidt langt, men ja, jeg er synes det var et godt podcast. Og husk nu at sove lidt :)
- Hannah - 17-01-11 01:05
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi