Zabbo er et Habbo-fansite, som til dagligt står for at præstere og supplere artikler omfattende den velkendte chat Habbo Hotel, eksisterende i Danmark. Udover at bidrage med artikler, og facts omfattende Habbo Hotel Danmark, er vi ugentligt opdateret med nye og spænende konkurrencer hvor du har mulighed for at vinde bemærkelsesværdige præmier hver gang.
Login
0 Opret bruger
0 Glemt kode?
Vis dine skilte!
Læs mere...
Sjælden Bonus Guitar
En ny sjælden bonus guitar indtager Habbo. Læs med her, for at høre mere!
Gæt et eventyr
Er du eventyrsekspert?
Forklaring omkring Zabbos tilstand.
Derfor står siden stille.
Ugens gåde #2
Se sidste uges vindere.
Ugens gåde #3
Ugens gåde #3
Tænk hvis du vandt?
Tag chancen!
Online brugere (0)
Zabbos vilkår og reglementer.
Oprettelse af brugerprofil

Ved oprettelse af en brugerprofil på Zabbo, accepteres følgende vilkår. Hvis der haves tilføjelser eller rettelser i reglerne, bedes de henvende dem til Zabbos ledelse.

§1.1: Det er ikke tilladt, at have op til flere aktive brugerprofiler på Zabbo. Kun en bruger per person er lovligt, da dette ellers nemt kan skabe forvirring og kaos. Det er samtidigt ikke muligt, at få slettet sin Zabbo profil, når den først er oprettet.

§1.2: Ved oprettelse af en brugerprofil, gives der tilladelse til, at Zabbos bestyrelse må benytte al form for brugerdata i deres brugerprofil til reklame eller ligne.

Rettigheder

§2.1: Zabbo har til hver en tid rettigheder til at lukke eller udvise en brugerprofil, hvis der menes brud på vores regelsæt.

§2.2: Zabbo forbeholder sig til hver tid ret til at sende E-mails til brugerprofilernes registrerede e-mailadresser uanset indhold.

Regler for brug af communityet

§3.1: Da vi kun accepterer god opførsel i vores community, tolererer vi ikke mobning el. racisme. Hvis dette dog sker på Zabbo, medfører det en udelukkelse fra siden baseret på graden af ens overtrædelser.

§3.2: Da Zabbo er et fansite til Habbo Hotel, har vi til pligt at håndhæve Habbo Loven. Hvis denne brydes, kan det medfører permanent udvisning fra siden.

§3.3: At udgive nogen form for personlige oplysninger igennem vores community, er strengt forbudt. Dette inkluderer også online chatportaler såsom Arto, Messenger og Skype. Dette gælder dog ikke for online gaming tags, så længe disse IKKE Kan fører til opklaring af personlige oplysninger.

§3.4: Diskussioner i vores tagwall er tilladt - så længe den pågældende diskussion kan holdes under kontrol. Ansatte har dog på hvert et tidspunkt ret, til at stoppe et givent samtaleemne uansat omstændighederne.

§3.5: Alle brugerprofiler har pligt til at rette sig efter sidens ansatte. Hvis der ikke vises respekt for den ansatte på Zabbo eller Habbo, har denne ret til at udvise den pågældende brugerprofil.

§3.6 Forstyrrende adfærd under events, konkurrencer (det vil sige spam og lignende) medfører udvisning og udelukkelse af alle events og eventuelt udelukkelse af sitet.

§3.7: At reklamere for andre fansider, respekteres ikke i vores community. Dette gælder uanset om fansitet bliver promoveret med eller uden .dk, .net osv.

§3.7.1 Det samme gælder for promoverende sider som pointshop, GratisPremium og lignende pointbaserede hjemmesider.

§3.8: Alt spam (e.g. beskeder der fylder hele skærmen og ødelægger det for andre, kædebreve og andet) i vores community tolereres ikke, og kan få konsekvenser på mindst to timers ban.

§3.9: Brugere som opretter mange debatter i træk (også selvom disse har godt indhold) eller opretter debatter med manglende indhold som f.eks. "Jeg havde fri fra skole i går. Hvad syntes du om det?" vil blive advaret, samt vil få debatterne lukket. Derefter vil brugeren kunne udvises fra forummet ved gentagne overtrædelser.

§3.10 Forstyrrende websites (som nobrain, aboutthebird etc. - eller bare sider man umiddelbart ikke kan lukke med det samme) er IKKE tilladt og kan medføre udvisning.

§3.11 Det er forbudt at skrive konstant med store bogstaver (caps lock/shift), og vil i sidste ende ende med en udvisning.

§3.11.1 At skrive bogstaver med ShiPainteren er ikke tilladt. Denne regel kan dog bøjes, hvis fokus er rettet mod en tegning ved siden af.

§3.12 Al kommunikation på siden skal foregå på dansk, engelsk, svensk eller norsk. Brug af kodesprog i form af "ud re mevh jeh (baglæns), "JeG eR mIG", popsprog, forbytning af bogstaver "zkal vi qå?" eller lign. er ikke tilladt. Dog skal andre sprog føres i citationstegn. Derudover er overdrevet brug af tegn (hvis til gene for andre) heller ikke tilladt. Brud af reglen medfører mute og i sidste ende ban.

§3.13 Vi forbeholder os al ret til at læse eventuelle post meddelser eller private chat meddelser, hvis der er mistanke om snyd, bedrageri, eller ved modtagelse af anmeldelser.

§3.14 Det er forbudt at sælge eller bytte ting, smileyer og eller coins fra Zabbo til ting udenfor communitiet. Dette kan straffes med en permanent udvisning.

§3.15 Alle deltagelser i gennem vores event indsendelses del, skal være relevante og være besvarelser til eventet. Misbruges dette, vil det i sidste tilfælde resultere i udelukkelse fra alle fremtidige events.

§3.16 Det er ikke lovligt, at udtrykke sig med udtryk eller tegn, som ikke er til at læse. Redaktionen afgør her, hvornår det er for meget. Overtrædelse af denne regel vil kunne resultere i, at dit tag bliver slettet, og i sidste ende med en udvisning fra vores community i op til to timer.

§3.17 Det er ikke tilladt at snakke om meetups/privatfester etc. eller andre arrangementer, som ikke er offentlige tilgængelige. Alt af denne slags bedes organiseres og debateres udenfor Zabbo.

Forsøg på indgreb af siden

§4.1: Forsøg på hackning af siden tolereres slet ikke - dette vil sige indtrængen på vores system ved hjælp af ulovlige programmer. Dette kan føre til permanent udvisning - eller i værste fald en politianmeldelse.

§4.2: Udnyttelse af "sikkerhedshuller" respekterer vi ikke. Udnyttelse af sikkerhedshuller medfører permanent udvisning.

§4.3: Alle brugerprofiler har pligt til at informere sidens bestyrelse om påfundene sikkerheds-huller. Hvis dette ikke gøres, kan det medfører permanent udvisning.

Ansvar

§5.1: Zabbo.dk fratager sig alt ansvar for kommentarer eller andet indhold, tilføjet af enhver bruger i vores kommentarsystemer eller på anden måde gjort tilgængeligt på.

§5.2: Brugerprofiler eller ansatte på Zabbo, som tilføjer en hvilken som helst form for indhold, står selv til ansvar for det pågældende indhold.


Videregivelse af oplysninger

§6.1: Det er på ingen måde tilladt, at videregive sine brugeroplysninger til 3. part.

§6.2: Det er på ingen måde tilladt, at kopiere indhold til eget eller 3. parts brug.

Politik overfor andre fansites.

§7.1: Du skal behandle de andre fansites med respekt. Tilsvining eller mobning af andre fansites, kan medføre udvisning eller fyring fra Zabbo.

§7.2: Regel §7.1 kan også brydes ,hvis tilsviningen eller mobningen af et andet fansite foregår på et andet site end Zabbo, og at det pågældende fansite kan fremstille klare beviser for brugerens handlinger.

Regler for bedrifter.

§8.1: Udførsel og belønning via Zabbos bedrift system, må kun ske ved normalt brug af sitet. Spam, eller forsøg på at snyde sig hurtigere frem i bedrifterne, vil medføre permanent fratagelse af bedrift funktionen.
Seneste møbelpriser
Åben møbellisten i popup
Regnbuefarvet rundt spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet plasticstol
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet kuglestol
Steget 150 værdi
Regnbuefarvet firkantet spisebord
Steget 50 værdi
Regnbuefarvet bord med fire ben
Steget 50 værdi